GarageGarage   1/4 Mile Table1/4 Mile Table   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
www.drifting-bg.com Форуми
Що е то годишен технически преглед в България?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.drifting-bg.com Форуми -> Снимки и Видео от България / Bulgarian photos and videos
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Racing_Fan
Drift King

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 2:39 am    Заглавие: Що е то годишен технически преглед в България? Отговорете с цитат

VW GOLF II POWER!

смях

А вие минахте ли ГТП? А как? смях Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
El_Traficante
сиртакито

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 3:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ъ-ъ-ъ до ся ни 1 път не са ми клатили колата на ГТП...Не знам как е по купешките прегледи...Твоята кола клатили ли са я? смях смях смях
Върнете се в началото
mitak_o
бабуна master

Местожителство: Dupniza

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ае тихо са ! че тея с трансплантациите от прегледите не се оплакват .. в това число скоро и аз Very Happy
bmw fanatic

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Нормално е да мине преглед, ако го върнат тоя човек няма да им даде 20-30 лева и те губят от цялата работа все пак сме в БГ Wink щом аз мога да мина преглед на е30-ката без ауспуси и 1 куп промени които са забранени, дори на валяците не ме качват, газ анализатора им показва некви стойности които нямат много общо с реалността (съдя по моя и по техния) а отивам като клиент без да познавам никой, що да не мине и тоя, тук в нашата скъпа страна всичко е пародия защо и прегледите ни да не са

www.Ultimate-Performance.net

75 turbodelta написа:
добри платформи са алфите но всеки рано или късно си зема бмв смях

А накрая си купи нисан Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SGCasper™
Куцото пиле

Местожителство: У нас за сега

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 12:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Щото ако го направят по другите страни, има опит с англия, оставяш я и 1 час яко проверки, мен ме върнаха за разбит заден ляв ладер, сега си го оправям. Някой тука действат така оправяш си го и до 10 дена като се вънер ти заверяват прегледа като преди това си си платил предишната услуга цялата, другаде се плаща половин цена при оправянена колата самостоятелно или на друго място как то съм или ако те ти яоправят ти е безплатно ретеста ама не се знае колко ще е ременто, както в случая на мен ми казаха че лагера ми струвал 300паунда, а аз си го купих за 66= 26 паунда за ретест= 92 иначе 300 паунда лагер и още 100 като кажат за смяна . не мерси. Тук сигорно има 2-3 сервиза в окръг от 100 мили които някой ще вземе рушвет и ще минат колата ако има някой малки забележки, иначе може да си загубят лиценза, пък на тях от тва им падат хубави пари кой ша иска да си го губи.
В бг също дай правят проверки ама и те са подкупни та нещата са много навързани.

Иначе асене къв е тоя бегачка бе, много рипа.

Върнете се в началото
biko_d
Drift King

Местожителство: плевен

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние тука си превличаме чужденци така да станат Бг граждани смях
По случея навремето карах сузуки суифт ГТИ и отивам на преглед в един технически преглед до бившата ми работа и бързам да мина че закаснявам за работа.Засилилсъм се и както вървя с около 100на яко спирачки и спирам пред халето.И идва там един изклатен мръшляк зима ми документите и се скри за около 4-5 мин в една стая и се връща с тлонче и стикер смях вика ми готов си а аз му викам няма ли да се кача на валяците (исках за мене си да знам накдае съм със спирачките ) пък ония ми вика аз като те видях с колко вървеше и как спря значи са идеални аре бягаи смях
И да ви кажа добре че е така че поголяма час от този форум и бая други форуми ще си карат колите само по земен път и кръгчета пред блока
Free__spirit
Drift Ninja

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:18 pm    Заглавие: хахахахха Отговорете с цитат

Аз ги минавам ГТП-тата със SMS - пращам данните на пункта или се обаждам и им ги диктувам... Smile
Ама няма начин - АЗ СЪМ КАЗАЛ - докато държавата ни е такава ще правя всякакви фокуси.
Значи ТЕ си прибитар парите от данъците АЗ НЕ ПЛАЩАМ ТАКИВА.
Те си прибират парите за ПЪТИЩАТА аз продавам ФАЛШИВИ ВИНЕТКИ.
Те не оправят дупките аз минавам на ГТП всякакви МОСКВИЧИ и ТРАБАНТИ ,които седят на ТРУПЧЕТА пред блоковете и уреждам на хората ПРОТОКОЛИ от куките за сплесканите им джанти и срязани гуми и съдя общините.

Ако нещата се оправят НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО обещавам да не правя повече такива неща... Smile

Мисля ,че темата бидеше изчерпана с тази ми ИЗПОВЕД...

Ако някой го интересува още нещо ДА ПИТА... Smile
Върнете се в началото
san4o
верен турбоносец

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За 30лв ми го носят у нас смях
Drift King

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

san4o написа:
За 30лв ми го носят у нас смях

много скъпо при вас бе тука 20лв и те черпи кафенце смях
emil_b_g
Emo-Neggara

Местожителство: UK, London/Sofia

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 3:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е това е окачване последна дума на конфортното возене за БГ пътищата поглаща всяка яма с дълбочина до 1 метар нищо не се усеща. Smile Лимузина Maybach Ряпа да яде

"Maybe a comet hits middrift, maybe your welder breaks, maybe your hood flies up, maybe you kill a baby. FUCK maybe, men dont live by maybe they look badass and die in a fiery wreck of awesome"
Върнете се в началото
Ogi
Drift King

Местожителство: Плевен!

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 4:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз минах преглед с ето тази кола

е вярно... удариха ме с 50 лв. за прегледа ама иначе шях да се простя с 6к от каското смях

фън
Върнете се в началото
biko_d
Drift King

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

оги така е като дрифтите с по 200+ на сняг смях смях смях
Racing_Fan
Drift King

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 4:47 pm    Заглавие: Re: хахахахха Отговорете с цитат

Free__spirit написа:
Аз ги минавам ГТП-тата със SMS - пращам данните на пункта или се обаждам и им ги диктувам... Smile
Ама няма начин - АЗ СЪМ КАЗАЛ - докато държавата ни е такава ще правя всякакви фокуси.
Значи ТЕ си прибитар парите от данъците АЗ НЕ ПЛАЩАМ ТАКИВА.
Те си прибират парите за ПЪТИЩАТА аз продавам ФАЛШИВИ ВИНЕТКИ.
Те не оправят дупките аз минавам на ГТП всякакви МОСКВИЧИ и ТРАБАНТИ ,които седят на ТРУПЧЕТА пред блоковете и уреждам на хората ПРОТОКОЛИ от куките за сплесканите им джанти и срязани гуми и съдя общините.

Ако нещата се оправят НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО обещавам да не правя повече такива неща... Smile

Мисля ,че темата бидеше изчерпана с тази ми ИЗПОВЕД...

Ако някой го интересува още нещо ДА ПИТА... Smile

Ех ако знаех, щях да те потърся като си земах бордюра да ми уредиш един протокол за джантите ми, дето стнаха на 8-ци. смях

Абе Оги това същата кола ли е, с окято си в момента?? Не я ли писаха тоталка? Егати, добре сте я оправили.
Върнете се в началото
Ogi
Drift King

Местожителство: Плевен!

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 5:14 pm    Заглавие: Re: хахахахха Отговорете с цитат

Racing_Fan написа:

Абе Оги това същата кола ли е, с окято си в момента?? Не я ли писаха тоталка? Егати, добре сте я оправили.

хаха друга е...

фън
Върнете се в началото
Frozen
Новобранец

Местожителство: Севлиево

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2008 6:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

според мен точно такива коли на трябва да се движат по пътищата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.drifting-bg.com Форуми -> Снимки и Видео от България / Bulgarian photos and videos Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети