| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
El_Traficante сиртакито

|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2008 11:32 pm Заглавие: |
|
|
бръм-бръм.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
agent_dust Drift God

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 12:40 am Заглавие: |
|
|
ние към 22.30 в събота сме в русе. разпускане в събота вечер и мирни преговори с русенската мафия цяла неделя успех на всички на състезанието в Дупница, огледайте добре терена и давайте газ без задръжки! постарайте се да изучите трасето и перспективите да бъде взето на врати успех на всички от дрифтинг-бг.цом. наблягайте на дрифта, той е за публиката, купите са за рафтовете вкъщи  _________________ RWD... sno*drift setup...
96' 500HP WRX, powered by landikar
 |
|
|
 |
kiriaka
|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Много рано ще тръгвате, ако има някой който да тръгва около 9 да караме заедно нека да се обозначи  |
|
|
 |
Racing_Fan Drift King

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Днес не беше никак зле.
Возих се при Алекс, вземахме много ефектно гумите, като Искрен на Самоков - туп-туп-туп-туп-туп... Беше много яко, БМВ-то има игати пауара. Ще чакаме онборда.
Возих се и на пресветия КосФорд. Евала на Любо Мечков, мноо яка машинка.
Ама къв студ и ветър беше... малиииииии. |
|
|
 |
DRAG_BG

Регистриран на: 02 Окт 2007 Мнения: 18 Местожителство: Sofia/Isperih
|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 9:58 pm Заглавие: |
|
|
някой,който ще ходи утре и е близо до Дианабад  _________________ AudiEmotion.org |
|
|
 |
Ivan Petrov Скрапчо

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 10:55 pm Заглавие: |
|
|
Само 2 неща не ми харесаха освен ниската скорост на трасето
1. Когато влезнах на трасето след техническия преглед не ми позволиха да отида да заредя бензин и взех от Емо ( за което му благодаря много и на следващото мероприятие ще му върна тубата пълна )
2. По трасето на не малко места имаше кал, малки камъчета и тн. които пречеха да се завива като хората, нямаше нито един човек със метла който да обезопаси завоите
Иначе въпреки времето си съм доволен, покарах Следващия път повече  _________________
 |
|
|
 |
lubeto

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 11:28 pm Заглавие: |
|
|
| това с пясъка,калта и камъните по трасето и мен ме дразнеше,щото лесно ми поднасяше на места.Иначе беше много добро.Стори ми се обаче че обратните завои бяха в повечко! |
|
|
 |
Ivan Petrov Скрапчо

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 12:28 am Заглавие: |
|
|
И на мен така ми се стори Щеше да е по добре според мен да смятат квалификациите по обиколки, а не сумарно... Или както се казва в моя случей, на кривия кур - вуната му пречи  _________________
 |
|
|
 |
Racing_Fan Drift King

|
|
|
 |
tonkata Drift error

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 1:54 pm Заглавие: |
|
|
мен с мъртвият Х ме сложиха при яките коли и не ми хареса много  |
|
|
 |
REZINA Drift Ninja

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 7:04 pm Заглавие: |
|
|
На мен пак ми хареса много и останах доволен покарах яко и за мен и за публиката ПИЖО издаржа и този пат вапреки 4е го разцепвах(колата трябва да се кара все едно 4е я мразиш)  |
|
|
 |
SeaGirl подхлъзвачка

Регистриран на: 08 Апр 2008 Мнения: 98 Местожителство: originally from Varna
|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 8:23 pm Заглавие: |
|
|
На мен също ми хареса много.... въпреки, че не успях и този път да си карам хондата както трябва ... ама кво пък толкова Беше много забавно а и трасето беше измислено така, че доставяше невероятно удоволствие да се кара.
Резина, обещаам другия път да бия голфа ... ама и ти да биеш Емо
Много съм благодарна на Бачкатора за късметлийската каска ... иии макар, че първата спечелена от мен награда е сребро в дамския клас - посвещавам го на Лъчката  _________________ A true friend is hard to find, difficult to leave and impossible to forget
http://www.youtube.com/watch?v=v1RVaw1xJK8 |
|
|
 |
TheUbo Drift error

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Беше си супер :)
Както се казва пистата и регламента са едни и същи за всички.....така че  |
|
|
 |
lubeto

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 9:08 pm Заглавие: |
|
|
много добро беше,даже успях да взема бронзче.
Яд ме е,че никои не отразява по медийте събитието,а то не е никак незначително.
пс-толкова много хора снимаха,дайте малко фотосчета-награждавания,стартове! |
|
|
 |
alex_matrix бабуна master

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 9:25 pm Заглавие: |
|
|
Аз отидох да се забавлявам, а не да гоня класиране, който ме познава знае че си падам малко по токъв сорт трасета тип масторско шофиране
където специалитета ми /ръчната/ мога да го демнострирам в най-висша форма
Още с тръгването започнах шоуто но то бързо приключи след като на пътя се оказаха 2 големи камъка които нямаше как да избегна и прегазвайки едния спуках резервоар - Шаро ме закачи с Х5цата и ме влачи 30-40 км до самоков където с помощта на дъвка влакнест кит залепихме голявата дупка и продължихме към мероприятието
отидох да дрифтя, но оказа се обаче че съм и много конкурентен в клас с доста по-силни автомобили от мен изчистих малко карането си по време на тренировките и дадох най добро време в класа си - на финала със субарото допуснах пилотска грешка която ми коства победата и се класирах втори, но за мен наградата не беше важна, трябваше да видите всички тези хора и състезатели, които ми пляскаха, радваха на карането и идваха да ме "потупат по рамото" ми ето това беше истинската награда
преди и след важните обиколки направо се разсипах от дрифтове и заключих почти цялото трасе - хората покрай завоите бяха ето така на повечето остри завои се опитвах да минавам на косъм от вътрешните гуми което направо ги разсипа от кеф _________________
 |
|
|
 |
|