GarageGarage   1/4 Mile Table1/4 Mile Table   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
www.drifting-bg.com Форуми
Ре: Картинг Писта Плевен, дискусия за клиповете
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.drifting-bg.com Форуми -> Снимки и Видео от България / Bulgarian photos and videos
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kocta
Takumi

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Мар 28, 2009 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво ще ми струва и мен да ме има в някое от клипчетата ти на 1 или максимум 2 кадъра? Камерата явно от 2 години е алергична към мен.Препоръчай някакви хапчета да взимам за сценичност.
katanateam
Slide Controler

МнениеПуснато на: Съб Мар 28, 2009 9:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kocta написа:
Какво ще ми струва и мен да ме има в някое от клипчетата ти на 1 или максимум 2 кадъра? Камерата явно от 2 години е алергична към мен.Препоръчай някакви хапчета да взимам за сценичност.

Съжалявам но стила ми се е променил доста за времето от когато се занимавам с това. Ще обясня как ги виждам нещата, не защото дължа обяснения на някой а за да бъда максимално полезен за спорта който ми е голяма тръпка!
2006-та когато стартира шампионата "И.П." и едвам се събираха 20-30 участника а публиката беше по-малобройна и от тях, филмите ми бяха по час и половина за квалификацийте и още толкова за финалите. "Война и мир" в целите и 4 тома... Правех ги основно за пилотите, да се кефят и надъхват че някой ги е забелязал и изкарал от анонимност, а така също и за да си подобряват карането като си анализират грешките. Тогава всичко и всички се виждаха...
Само че с този подход нещата трудно щяха да претърпят развитие...
Ако искаме да си намерим място под слънцето трябва да се борим за публика, а това става с атрактивност! След публиката идват и спонсорите. Защото като гледам амбициозния календар след 2-3 кръга на всички ще са ви счупени касичките и какво ще правим тогава? Излизам с пикапа на пистата а вие ще ме снимате смях смях смях
Като под публика не разбирайте само най коравите фенове които могат да живеят на пистата и в паузите между сесийте да гледат клипове до пълно умопомръчаване. Най-гледания формат е с продължителност 5-10мин отразяващ есенцията на събитието, така и моите клипове се превърнаха от "информативни" в "атрактивни"...
Участниците тази година на Дракона бяха около 100, ако трябваше всеки да се види клипа щеше да заприлича на албум от абитюрентски бал...
И аз като гледам WRC искам 5 часов репортаж, но ми показват само първите 8 и то за малко... Така е, трудно се промъква някой между "обичайните заподозрени", трябва да се бориш и те не са спечелили вниманието ми с връзки... И още нещо, не мога с една камера да огрея навсякъде и всеки. Особено с тези серий от по 5 пилота на дрифта - станах разноглед... Май ще трябва да правим и брифинг за "сценично поведение" , като ще се късат гуми и трошат коли поне някой да го забележи и да има смисъл...
Нещо май прекалих с тези писаници, за разлика от клиповете ми тук тенденцията е точно в обратна посока. Хайде от вас да мине този път и без това рядко си позволявам да пиша Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
agent_dust
Drift God

МнениеПуснато на: Съб Мар 28, 2009 9:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

катана - хубаво си отпускаш душата, много рядко го правиш. в съвсем правилна посока си тръгнал - най-вече качеството е важно. така всеки карач вече има нова цел - да направи впечатление на операторите, за да го има на клипчетата Very Happy както основното шоу го изнасят няколко човека - така основното шоу в клипчетата пак се пада на тези няколко човека. по заслуги.
Slide Controler

МнениеПуснато на: Съб Мар 28, 2009 10:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има и друг момент........ верно трябва да са къси клипове с най-атрактивните.
На Плевен изроптах че публиката се изнесе на бегом и всички тия пичове като си получаваха наградите и купите нямаше кой да изръкопляска..... обвиних гласно хората че егоистично изгледаха шоуто, и когато трябваше да уважат призьорите си взеха овацийте и си ги занесоха в къщи.
Някой тогава ми отвори очите за какво иде реч и е прав.
Момчето каза така:
"Хората се оттегчиха, въпреки че шоуто беше уникално до последния момент. За да има силен интерес публиката трябва да се държи "гладна". Ако трябва да се угоди на всички карането трябва да е докато има и един човек публика - същото е и за клиповете -ако се направят така че всичко да се вижда ще стане клип 2 часа и никой няма да го изгледа целия.
Като концерт трябва да е - 2 часа пеене и край. Хората може да искат да пееш цяла нощ, може да искат и да умреш на сцената .... ама няма - 2 часа и толкоз.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
difcho
нисанаджия

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Мар 29, 2009 2:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

BUHALA написа:
Има и друг момент........ верно трябва да са къси клипове с най-атрактивните.
На Плевен изроптах че публиката се изнесе на бегом и всички тия пичове като си получаваха наградите и купите нямаше кой да изръкопляска..... обвиних гласно хората че егоистично изгледаха шоуто, и когато трябваше да уважат призьорите си взеха овацийте и си ги занесоха в къщи.
Някой тогава ми отвори очите за какво иде реч и е прав.
Момчето каза така:
"Хората се оттегчиха, въпреки че шоуто беше уникално до последния момент. За да има силен интерес публиката трябва да се държи "гладна". Ако трябва да се угоди на всички карането трябва да е докато има и един човек публика - същото е и за клиповете -ако се направят така че всичко да се вижда ще стане клип 2 часа и никой няма да го изгледа целия.
Като концерт трябва да е - 2 часа пеене и край. Хората може да искат да пееш цяла нощ, може да искат и да умреш на сцената .... ама няма - 2 часа и толкоз.

Отчетох го този проблем още на момента и за следващия път вече имам решение Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
^_^
Slide Controler

МнениеПуснато на: Нед Мар 29, 2009 2:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Който му е било интерес ще стои и до дрифт награждаването. То се вижда и на Дрифт Дей и миналия път колко хора имаше
Върнете се в началото
Racing_Fan
Drift King

МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 12:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз като колега на Катаната ще се съглася напълно с него. Невъзможно е да огрее навсякъде и да включи всички участници в рамките на 15(максимум) минути примерно. Отсява се най-интересното, най-добрите. Навсякъде е така по света. Във WRC винаги дават първите 8 само, винаги. Може Льоб да е в десетката, но няма да го дадат, ако не е сред първите 8, а е 10-ти например. Такава им е политиката явно, времето е ограничено. Аз от едно планниско в Австрия например имам 6 касетки материал - 6 часа, абсурд е да сложиш всичко. Извлича се най-доброто.
Върнете се в началото
Ogi
Drift King

Местожителство: Плевен!

МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 10:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Забелязвам че в последно време, колкото ти е по-шарена колата толкова повече присъстваш във видео матерялите смях така че момчета започвайте да си шарите колите

фън
Върнете се в началото
kocta
Takumi

МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Racing_Fan написа:
Аз като колега на Катаната ще се съглася напълно с него. Невъзможно е да огрее навсякъде и да включи всички участници в рамките на 15(максимум) минути примерно. Отсява се най-интересното, най-добрите. Навсякъде е така по света. Във WRC винаги дават първите 8 само, винаги. Може Льоб да е в десетката, но няма да го дадат, ако не е сред първите 8, а е 10-ти например. Такава им е политиката явно, времето е ограничено. Аз от едно планниско в Австрия например имам 6 касетки материал - 6 часа, абсурд е да сложиш всичко. Извлича се най-доброто.

Ама аз съм 3-ти в генералното в А клас не е да кажеш да съм някъде назад...
http://www.driftclubbulgaria.com/Championship-ClassA.htm
Все тая въпроса беше да разбера дали не е нещо личностно насочено и се убедих,че не е. Няма проблем следващия път ще се старая още повече Wink Добре,че ви има момчета да ни снимате и монтирате Cool
katanateam
Slide Controler

МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ogi написа:
Забелязвам че в последно време, колкото ти е по-шарена колата толкова повече присъстваш във видео матерялите смях така че момчета започвайте да си шарите колите

Не е задължително но определено помага смях
Върнете се в началото
katanateam
Slide Controler

МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 7:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kocta написа:
Racing_Fan написа:

Ама аз съм 3-ти в генералното в А клас не е да кажеш да съм някъде назад...
http://www.driftclubbulgaria.com/Championship-ClassA.htm
Все тая въпроса беше да разбера дали не е нещо личностно насочено и се убедих,че не е. Няма проблем следващия път ще се старая още повече Wink Добре,че ви има момчета да ни снимате и монтирате Cool

Нищо лично Exclamation Exclamation Exclamation
Не съм обръщал внимание но със сигурност повече от половината учасници на Дракона и Плевен не са попаднали в клипа... Радвайте се когато се видите, не се сърдете когато сте пропуснати...
Спомням си че когато започнах да правя клиповете почти година никой и едно здрасти не ми казваше на пистата, не съм плакал на ничие рамо...
Върнете се в началото
ALEX_BURDIN
DRIFT NINJA

Местожителство: Исперих

МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 10:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ясно с нетъпения чакаме следващите творения Smile .

http://www.youtube.com/watch?v=c9LeDNmLH2M
http://www.youtube.com/watch?v=g_2-o27pSGk
http://www.vbox7.com/play:e21457a5
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
kocta
Takumi

МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще издам една тайна,специялно за Катана си купих блицове и ще боядисвам е30-ката оранжева с бели джанти и винили и черен мат капаци смях А й гейта го оставих да излиза през калника отстрани а ауспуха е на прага така,че му мисли на десните завой смях
Живи и здрави да сте ,че ви има ейй.
btw аз съм респектиран за това не смея да ти кажа здрасти Embarassed сериозно...
biko_d
Drift King

Местожителство: плевен

МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 11:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе вие какво искате от катана да неби да му плащате за това клиповете му са уникални и правени с много ама много труд аз се занимавам с това от профисионална гледна точка и навремето като млат левент се хварлях да правя клипове ама ми свършиха нервите
и от тогава нерви НЕ
ОВАЖАВАИТЕ ТРУДА НА ХОРАТА

КАТАНА
3000
Drift King

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 11:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kocta написа:
Ще издам една тайна,специялно за Катана си купих блицове и ще боядисвам е30-ката оранжева с бели джанти и винили и черен мат капаци смях А й гейта го оставих да излиза през калника отстрани а ауспуха е на прага така,че му мисли на десните завой смях
Живи и здрави да сте ,че ви има ейй.
btw аз съм респектиран за това не смея да ти кажа здрасти Embarassed сериозно...

Точно това е начина на успеха който гониш и мисли му,ако не дойдеш за "винили"

Евала на Катански за клипа!!!
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.drifting-bg.com Форуми -> Снимки и Видео от България / Bulgarian photos and videos Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети