| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kocta Takumi

|
Пуснато на: Съб Мар 28, 2009 10:51 am Заглавие: |
|
|
Какво ще ми струва и мен да ме има в някое от клипчетата ти на 1 или максимум 2 кадъра? Камерата явно от 2 години е алергична към мен.Препоръчай някакви хапчета да взимам за сценичност.  _________________ JTD & HF Q4
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
katanateam Slide Controler

|
Пуснато на: Съб Мар 28, 2009 9:35 pm Заглавие: |
|
|
| kocta написа: | Какво ще ми струва и мен да ме има в някое от клипчетата ти на 1 или максимум 2 кадъра? Камерата явно от 2 години е алергична към мен.Препоръчай някакви хапчета да взимам за сценичност.  |
Съжалявам но стила ми се е променил доста за времето от когато се занимавам с това. Ще обясня как ги виждам нещата, не защото дължа обяснения на някой а за да бъда максимално полезен за спорта който ми е голяма тръпка!
2006-та когато стартира шампионата "И.П." и едвам се събираха 20-30 участника а публиката беше по-малобройна и от тях, филмите ми бяха по час и половина за квалификацийте и още толкова за финалите. "Война и мир" в целите и 4 тома... Правех ги основно за пилотите, да се кефят и надъхват че някой ги е забелязал и изкарал от анонимност, а така също и за да си подобряват карането като си анализират грешките. Тогава всичко и всички се виждаха...
Само че с този подход нещата трудно щяха да претърпят развитие...
Ако искаме да си намерим място под слънцето трябва да се борим за публика, а това става с атрактивност! След публиката идват и спонсорите. Защото като гледам амбициозния календар след 2-3 кръга на всички ще са ви счупени касичките и какво ще правим тогава? Излизам с пикапа на пистата а вие ще ме снимате
Като под публика не разбирайте само най коравите фенове които могат да живеят на пистата и в паузите между сесийте да гледат клипове до пълно умопомръчаване. Най-гледания формат е с продължителност 5-10мин отразяващ есенцията на събитието, така и моите клипове се превърнаха от "информативни" в "атрактивни"...
Участниците тази година на Дракона бяха около 100, ако трябваше всеки да се види клипа щеше да заприлича на албум от абитюрентски бал...
И аз като гледам WRC искам 5 часов репортаж, но ми показват само първите 8 и то за малко... Така е, трудно се промъква някой между "обичайните заподозрени", трябва да се бориш и те не са спечелили вниманието ми с връзки... И още нещо, не мога с една камера да огрея навсякъде и всеки. Особено с тези серий от по 5 пилота на дрифта - станах разноглед... Май ще трябва да правим и брифинг за "сценично поведение" , като ще се късат гуми и трошат коли поне някой да го забележи и да има смисъл...
Нещо май прекалих с тези писаници, за разлика от клиповете ми тук тенденцията е точно в обратна посока. Хайде от вас да мине този път и без това рядко си позволявам да пиша  |
|
|
 |
agent_dust Drift God

|
Пуснато на: Съб Мар 28, 2009 9:44 pm Заглавие: |
|
|
катана - хубаво си отпускаш душата, много рядко го правиш. в съвсем правилна посока си тръгнал - най-вече качеството е важно. така всеки карач вече има нова цел - да направи впечатление на операторите, за да го има на клипчетата както основното шоу го изнасят няколко човека - така основното шоу в клипчетата пак се пада на тези няколко човека. по заслуги. _________________
 |
|
|
 |
BUHALA Slide Controler
|
Пуснато на: Съб Мар 28, 2009 10:36 pm Заглавие: |
|
|
Има и друг момент........ верно трябва да са къси клипове с най-атрактивните.
На Плевен изроптах че публиката се изнесе на бегом и всички тия пичове като си получаваха наградите и купите нямаше кой да изръкопляска..... обвиних гласно хората че егоистично изгледаха шоуто, и когато трябваше да уважат призьорите си взеха овацийте и си ги занесоха в къщи.
Някой тогава ми отвори очите за какво иде реч и е прав.
Момчето каза така:
"Хората се оттегчиха, въпреки че шоуто беше уникално до последния момент. За да има силен интерес публиката трябва да се държи "гладна". Ако трябва да се угоди на всички карането трябва да е докато има и един човек публика - същото е и за клиповете -ако се направят така че всичко да се вижда ще стане клип 2 часа и никой няма да го изгледа целия.
Като концерт трябва да е - 2 часа пеене и край. Хората може да искат да пееш цяла нощ, може да искат и да умреш на сцената .... ама няма - 2 часа и толкоз. |
|
|
 |
difcho нисанаджия

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 2:15 am Заглавие: |
|
|
| BUHALA написа: | Има и друг момент........ верно трябва да са къси клипове с най-атрактивните.
На Плевен изроптах че публиката се изнесе на бегом и всички тия пичове като си получаваха наградите и купите нямаше кой да изръкопляска..... обвиних гласно хората че егоистично изгледаха шоуто, и когато трябваше да уважат призьорите си взеха овацийте и си ги занесоха в къщи.
Някой тогава ми отвори очите за какво иде реч и е прав.
Момчето каза така:
"Хората се оттегчиха, въпреки че шоуто беше уникално до последния момент. За да има силен интерес публиката трябва да се държи "гладна". Ако трябва да се угоди на всички карането трябва да е докато има и един човек публика - същото е и за клиповете -ако се направят така че всичко да се вижда ще стане клип 2 часа и никой няма да го изгледа целия.
Като концерт трябва да е - 2 часа пеене и край. Хората може да искат да пееш цяла нощ, може да искат и да умреш на сцената .... ама няма - 2 часа и толкоз. |
Отчетох го този проблем още на момента и за следващия път вече имам решение  |
|
|
 |
^_^ Slide Controler
|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 2:41 am Заглавие: |
|
|
| Който му е било интерес ще стои и до дрифт награждаването. То се вижда и на Дрифт Дей и миналия път колко хора имаше |
|
|
 |
Racing_Fan Drift King

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 12:42 am Заглавие: |
|
|
| Аз като колега на Катаната ще се съглася напълно с него. Невъзможно е да огрее навсякъде и да включи всички участници в рамките на 15(максимум) минути примерно. Отсява се най-интересното, най-добрите. Навсякъде е така по света. Във WRC винаги дават първите 8 само, винаги. Може Льоб да е в десетката, но няма да го дадат, ако не е сред първите 8, а е 10-ти например. Такава им е политиката явно, времето е ограничено. Аз от едно планниско в Австрия например имам 6 касетки материал - 6 часа, абсурд е да сложиш всичко. Извлича се най-доброто. |
|
|
 |
Ogi Drift King

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 10:44 am Заглавие: |
|
|
Забелязвам че в последно време, колкото ти е по-шарена колата толкова повече присъстваш във видео матерялите така че момчета започвайте да си шарите колите  _________________
фън |
|
|
 |
kocta Takumi

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 10:48 am Заглавие: |
|
|
| Racing_Fan написа: | | Аз като колега на Катаната ще се съглася напълно с него. Невъзможно е да огрее навсякъде и да включи всички участници в рамките на 15(максимум) минути примерно. Отсява се най-интересното, най-добрите. Навсякъде е така по света. Във WRC винаги дават първите 8 само, винаги. Може Льоб да е в десетката, но няма да го дадат, ако не е сред първите 8, а е 10-ти например. Такава им е политиката явно, времето е ограничено. Аз от едно планниско в Австрия например имам 6 касетки материал - 6 часа, абсурд е да сложиш всичко. Извлича се най-доброто. |
Ама аз съм 3-ти в генералното в А клас не е да кажеш да съм някъде назад...
http://www.driftclubbulgaria.com/Championship-ClassA.htm
Все тая въпроса беше да разбера дали не е нещо личностно насочено и се убедих,че не е. Няма проблем следващия път ще се старая още повече Добре,че ви има момчета да ни снимате и монтирате  _________________ JTD & HF Q4
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 6:54 pm Заглавие: |
|
|
| Ogi написа: | Забелязвам че в последно време, колкото ти е по-шарена колата толкова повече присъстваш във видео матерялите така че момчета започвайте да си шарите колите  |
Не е задължително но определено помага  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 7:05 pm Заглавие: |
|
|
| kocta написа: | | Racing_Fan написа: | | Аз като колега на Катаната ще се съглася напълно с него. Невъзможно е да огрее навсякъде и да включи всички участници в рамките на 15(максимум) минути примерно. Отсява се най-интересното, най-добрите. Навсякъде е така по света. Във WRC винаги дават първите 8 само, винаги. Може Льоб да е в десетката, но няма да го дадат, ако не е сред първите 8, а е 10-ти например. Такава им е политиката явно, времето е ограничено. Аз от едно планниско в Австрия например имам 6 касетки материал - 6 часа, абсурд е да сложиш всичко. Извлича се най-доброто. |
Ама аз съм 3-ти в генералното в А клас не е да кажеш да съм някъде назад...
http://www.driftclubbulgaria.com/Championship-ClassA.htm
Все тая въпроса беше да разбера дали не е нещо личностно насочено и се убедих,че не е. Няма проблем следващия път ще се старая още повече Добре,че ви има момчета да ни снимате и монтирате  |
Нищо лично
Не съм обръщал внимание но със сигурност повече от половината учасници на Дракона и Плевен не са попаднали в клипа... Радвайте се когато се видите, не се сърдете когато сте пропуснати...
Спомням си че когато започнах да правя клиповете почти година никой и едно здрасти не ми казваше на пистата, не съм плакал на ничие рамо... |
|
|
 |
ALEX_BURDIN DRIFT NINJA

|
|
|
 |
kocta Takumi

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Ще издам една тайна,специялно за Катана си купих блицове и ще боядисвам е30-ката оранжева с бели джанти и винили и черен мат капаци А й гейта го оставих да излиза през калника отстрани а ауспуха е на прага така,че му мисли на десните завой
Живи и здрави да сте ,че ви има ейй.
btw аз съм респектиран за това не смея да ти кажа здрасти сериозно... _________________ JTD & HF Q4
 |
|
|
 |
biko_d Drift King

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 11:47 pm Заглавие: |
|
|
абе вие какво искате от катана да неби да му плащате за това клиповете му са уникални и правени с много ама много труд аз се занимавам с това от профисионална гледна точка и навремето като млат левент се хварлях да правя клипове ама ми свършиха нервите
и от тогава нерви НЕ
ОВАЖАВАИТЕ ТРУДА НА ХОРАТА
КАТАНА  _________________ Пред вратата на тоалетната една минута е относително понятие за време зависи от коя страна на вратата си !!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
3000 Drift King

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 11:54 pm Заглавие: |
|
|
| kocta написа: | Ще издам една тайна,специялно за Катана си купих блицове и ще боядисвам е30-ката оранжева с бели джанти и винили и черен мат капаци А й гейта го оставих да излиза през калника отстрани а ауспуха е на прага така,че му мисли на десните завой
Живи и здрави да сте ,че ви има ейй.
btw аз съм респектиран за това не смея да ти кажа здрасти сериозно... |
Точно това е начина на успеха който гониш и мисли му,ако не дойдеш за "винили"
Евала на Катански за клипа!!! _________________
 |
|
|
 |
|