Регистриран на: 14 Юни 2008 Мнения: 548 Местожителство: Място в София на което овците се събират на куп
Пуснато на: Нед Май 17, 2009 9:37 pm Заглавие: Впечатления и коментари от НДШ"Кинг оф БГ" Хасково
мисля че така ще е наи удобно да се пусне отделна тема за събитието,защото другата ще се разтегли твърде много ....Такаааа,като начало искам да благодаря на Дунев Мотор Спорт за перфектно организираното и проведено мероприятие,и специално на Тошко,които ми помогна твърде много и ми върна желанието да карам(щото с тая история с картера се бях сдухал яко в петък),специални благодарности на Бончо Дунев които ръководеше парада по перфектен начин ,благодаря и на Мирафиори Пърформанс че не ме изоставихаи ми помогнаха комбито да тръгне,благодаря на всички които доидоха,караха и се веселиха на и около пистата,преживяването беше просто супер и всичко стана уникално.... ....п.п. щях да забравя и да благодаря на Kasapina които ми ми помогна днес и направи наи уникалната заварка насред пистата която съм виждал _________________
agent_dust написа:
има няколко кадърни, останалите използват свободното си време да тресат джунглата
радвам се че и в бг се сътоя такова мероприятие нямах удоволствието да присъствам но за сметка на тва имам много имформатори които бяха на пистата надявам се и за напред да се развива така спорта в бг _________________ 0878214001
Поздрави и от Варна.Искам и аз да изкажа хиляди благодарности на г-н Дунев,на Тошко Дунев и на техния екип за перфектно организираното и проведено мероприятие.Няма такова нещо.Аз не съм присъствала досега на състезание,което да е преминало по този начин.Публиката-перфектна!Дрифтърите повече от възпитани и най-вече спокойни.Толкова каране едва ли някой ще се похвали да има.То бяха цели три дни яко дрифт.Само гуми ти трябват....Ние пристигнахме още в петък по обед и веднага там.Г-н Дунев разреши на Варненската група да кара.И като се почна дай дай...викаме леле гумите свършиха...добре,че има Еконт И да знаете Кирето е виновен,че кметицата не даде да си направите обиколката из града Кара си той на пистата и изведнъж един полицай го спира.Момче я ме повози -вика той.Горкичкия да бяхте го видели.Нема де да се хване,нема дръжки,нема нищо.
Абе направо нямам думи.Всичко беше като по книга.Имаше само един проблем.Стълбицата беше малка.Трябваше да има още 20 стъпала. Всички бяхте върха Благодарности и на Мечо Пух за мотелчето То там цените народни направо.Хайде стига съм дрънкала.Пожелавам от тук нататък само така и за напред.Нека всички организатори си вземат пример от Дунев Мотор Спорт
Пуснато на: Нед Май 17, 2009 11:32 pm Заглавие:
разцепихме се от дрифтове, преживяването беше на топ ниво! и като за първо състезание от такъв род в БГ - просто перфектно и като организатори, и като участници. за мен лично беше много важно да участвам в първото дрифт състезание в БГ, и да ида просто да покарам без значение за класирането. много други също искаха точно това, и тези които не дойдоха да карат - изпуснаха много! имеше ново преживяване - не просто дрифт, а търсене на правилната траектория, ъгъл и скорост за нацелване на клипинг поинта по завоите. след това на елиминациите каране по други траектории, с друг ъгъл и скорост. елемента на квалификация и после състезание е просто незаменим. това само увеличава удоволствието от дрифта.
аз адски много се гордея, че точно представител на АСК landikar спечели първото дрифт състезание в БГ. Владо, пожелавам ти още много успехи по пистите и винаги да стряскаш беемветата _________________
Пуснато на: Нед Май 17, 2009 11:35 pm Заглавие:
agent_dust написа:
аз адски много се гордея, че точно представител на АСК landikar спечели първото дрифт състезание в БГ. Владо, пожелавам ти още много успехи по пистите и винаги да стряскаш беемветата
аз адски много се гордея, че точно представител на АСК landikar спечели първото дрифт състезание в БГ. Владо, пожелавам ти още много успехи по пистите и винаги да стряскаш беемветата
a по повод организацията очарован съм
евала на Тодор много точно премерени приказки ,успя да въдвори позитивизъм
у всички . уникална скромност и възпитаност и супер прецизност от целия
персонал .всичко беше супер подредено и точно . поразен съм от факта че недоволни
НОРМАЛНИ хора нямаше _________________
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 1:02 am Заглавие:
Първото мероприятие може да бъде определено с една дума - Професионализъм
Професионализъм от оганизатора
Професионализъм от съдиите и хората грижещи се за ключовите точки по пистата
и най-вече
Професионализъм от пилотите
Всички доказаха, че когато трябва да се кара сериозно, когато трябва да се гонят определени цели са готови да дадат 101% от себе си и машините
Браво на всички свързани с това мероприятие, аплодисментите са наистина заслужени
Регистриран на: 05 Авг 2006 Мнения: 2255 Местожителство: извън света на motorsport-a
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 11:24 am Заглавие:
Ogi написа:
4oko написа:
поразен съм от факта че недоволни
НОРМАЛНИ хора нямаше
тва е защото мен ме е нямало
шегувам се
я кажете сега... 1-ви 2-ри 3-ти... най-високата засечена скорост в завой и т.н.
1място Владимир Николов с Опел Манта, гр. София
2място Красимир Стефанов с БМВ компакт М3, гр. Варна
3място Християн Ангелов с БМВ 328, гр. Плевен
Най-високата засечена скорост бе 46км/ч, ама вече не помня на кой, помня, че Анатоли даде 45. Докато Тодор караше по пистата за атракция на публиката, даде 47км/ч и зелен флеаг в завоя. Защото, който минаваше на зелен флаг, даваше по-ниска скорост, който минаваше на жълт флаг, даваше млко по-висока. Причината е, че когато не се гони Клипинг Пойнта се минава с по-широка траекториа на завоя и скоростта е по-висока, но се губят точки от клипинга. _________________
Регистриран на: 20 Юли 2006 Мнения: 41 Местожителство: Варна, България
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 11:36 am Заглавие:
Просто съм Изкефен! Абсолютно подкрепям всички позитивни мнения до момента! БРАВО БРАВО БРАВО на всички виновни! Много добра организация, приятелска и културна атмосфера, каране до джанта. Присъствието на състезателен елемент подисили доста емоциите! Заслужени поздравления за победителите! Между другото, смело мога да твърдя, че нямаше слабо представяне на нито един пилот.
А забелязохте ли публиката още в събота? Колкото по-късно стана, толкова повече прииждаха. Страхотни зрители! Мина десет часа и никой не си тръгва... кебапчийницата удари джакпота!
Може би все някой ще намери забележки, но аз дойдох да се забавлявам и определено съм повече от доволен. Благодаря на г-н Дунев и Тодор Дунев, на целия организационен екип и на всички участници - беше удоволствие да сме заедно.
..и какъв загар само хванахме, а! Изгорях на каска! _________________ 2007 Субару Импреза STi
1984 Тойота Корола 4AGE 20v (AE86)
Регистриран на: 22 Юни 2007 Мнения: 25 Местожителство: Велико Търново
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 11:58 am Заглавие:
Аз още не мога да се съвзема от еуфорията на пистата. Искам и аз да изкажа своите благодарности на Дунев Мотор Спорт за перфектната организация, за невероятното удоволствие което ни доставиха с това мероприятие, за десетките обиколки настрани които ни подарихте на една напълно обезопасена писта. Не мога да кажа нищо друго освен ЕВАЛА, изкефих се максимално, покарах на воля, изпробвах възможностите на новата кола и видях какво и трябва за да мога да се доближа поне малко до Владо, Християн, Краси, Алекс, Киро, Иво, Искрен... но най вече трябва много каране, много тренировки, много хъс и желание, така както го правите Вие момчета БРАВО!
Искам да Благодаря специално на Тошко Дунев затова, че когато полицаите ни прибраха документите по време на нощната обиколка в града, той се застъпи за всички и пое цялата отговорност за нашите действия, изключително мъжка постъпка, на един изключително доблестен човек, за която той бе награден с акт от органите на властта , а ние истинските нарушители бяхме освободени. Благодаря ти Тоше, ако не беше ти оставах за 6 месеца без книжка.
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 1:16 pm Заглавие:
Тук някакви специялни благодарности трябва да се изказват май май...
http://www.drifting-bg.info/Meetings/Meetings%202009/king_of_bg_1/alexma3x/photo/IMG_0958.JPG
Мероприятието за мен е просто без забележка!Едно уникално мероприятие за България,всички бяха на адски високо ниво,а за финалите няма какво да кажа... техника,тръпка,надпревара... и за публиката имаше всичко,изпреварване,катастрофа,пушеци ,оспорвана надпревара и тн. и тн. ...
Все още немога да си сваля усмивката от лицето... _________________ JTD & HF Q4
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3Следваща
Страница 1 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети