| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
val_mcrae Новобранец

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ALEX_BURDIN DRIFT NINJA

|
|
|
 |
SGCasper™ Куцото пиле

Регистриран на: 20 Юли 2006 Мнения: 2213 Местожителство: У нас за сега
|
Пуснато на: Чет Юни 25, 2009 9:48 pm Заглавие: |
|
|
| ALEX_BURDIN написа: | | Яко са им се чудя на тия с лимузините как не им е жал да си ги чупят. |
БАце тва като гледам е СЛ65 и по му отива да е на пистата от колкото по улиците. Тука близо до мен има един център на мерцедес може си наемеш да покаращ малко някой от моделите им на пистата която има към центъра.
Mercedes Benz-world
Иначе бива, гледам че михо се отпуска да вкарва по агресивно скайлайна на дрифт, което много еме кефи.
Ей пак ми се кара, не можах да си покарам как трябва на тая писта аз. _________________ http://www.drifting-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3180&postdays=0&postorder=asc&start=0
 |
|
|
 |
j1v Drift Ninja

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 1:27 am Заглавие: |
|
|
| SGCasper™ написа: | | ALEX_BURDIN написа: | | Яко са им се чудя на тия с лимузините как не им е жал да си ги чупят. |
БАце тва като гледам е СЛ65 и по му отива да е на пистата от колкото по улиците. |
Който на всичко отгоре не много сток
Къс дифф, в съчетание с излишък от въртящ момент - лошо за гуменките  _________________
| landikar написа: | | Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара...... |
|
|
|
 |
Dicksun Dark Force Drifter

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 2:03 am Заглавие: |
|
|
И все пак на мен повече ми хареса Е39-тката И на външен вид и на стил на каране Сигурно не е само оптичен Хем пакет? _________________
 |
|
|
 |
j1v Drift Ninja

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 2:13 am Заглавие: |
|
|
| Dicksun написа: |
И все пак на мен повече ми хареса Е39-тката И на външен вид и на стил на каране Сигурно не е само оптичен Хем пакет? |
http://www.dracon.bg/new/Documents/Vremena/2009.06.21/ _________________
| landikar написа: | | Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара...... |
|
|
|
 |
vankata545ti
|
|
|
 |
|