| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
biko_d Drift King

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
NeedHead Новобранец

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 2:02 pm Заглавие: |
|
|
Лелелеле!!!  _________________
 |
|
|
 |
kocta Takumi

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 2:03 pm Заглавие: |
|
|
невероятно... каквото повикало такова се обадило са казали хората... _________________
 |
|
|
 |
alex_matrix бабуна master

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Поршето /Йорг Бергмастер/ играе адски неспортсменски, в последната обиколка още в началото ясно показа, че няма да позволи корвета да го изпревари с всички средства и на финалната права направо си го натика в стената...лекото побутване от корвета при влизането в последния завой е в нормалното за този спорт, и не става ясно дали пък поршето не намали прекалено !!! защото знае че на правата корвета е по бърз и така да убие момента му...това което направи поршето после е гадно, и не е нормално преминава границата на състезание от висок клас
също така се вижда че при завъртането дори корвета води, а поршето го натиска в задницата
това не е демолишън дерби все пак...битката на нервите и уменията беще страхотна 10те минути, но последните секунди показаха, че Бергмастер не струва, и друг път е губил в последната обиколка явно този път реши, че с цената на всичко няма да се повтори - така печелят губещите  _________________
 |
|
|
 |
biko_d Drift King

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 6:08 pm Заглавие: |
|
|
според мене не е баш така щото това не единственото побутване отзад много добре си го притисна той що неотсъпи
просто се показа кой има по големи ташаци _________________ Пред вратата на тоалетната една минута е относително понятие за време зависи от коя страна на вратата си !!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
sporttech Slide Controler

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 10:25 pm Заглавие: |
|
|
| alex_matrix написа: | Поршето /Йорг Бергмастер/ играе адски неспортсменски, в последната обиколка още в началото ясно показа, че няма да позволи корвета да го изпревари с всички средства и на финалната права направо си го натика в стената...лекото побутване от корвета при влизането в последния завой е в нормалното за този спорт, и не става ясно дали пък поршето не намали прекалено !!! защото знае че на правата корвета е по бърз и така да убие момента му...това което направи поршето после е гадно, и не е нормално преминава границата на състезание от висок клас
също така се вижда че при завъртането дори корвета води, а поршето го натиска в задницата
това не е демолишън дерби все пак...битката на нервите и уменията беще страхотна 10те минути, но последните секунди показаха, че Бергмастер не струва, и друг път е губил в последната обиколка явно този път реши, че с цената на всичко няма да се повтори - така печелят губещите  |
....... глупости .... на пича с корвета просто не му издържаха нервите ..... как ще коментираш минаването през изхода на питлейна или това че подпираше поршето на почти всеки завой .....
...... вчера в Бразилия Бътън стоя 10-тина обиколки зад Кобаяши .... да го видя да прави нещо подобно ......
........ по абсолютно същия начин преди няколко години Янакиев младши си вдигна саксото във въздуха , като се опита да се навре между бордюра и пумата на Румен Дунев , който естествено му затваряше вратата ...... _________________ MegaSquirt * MicroSquirt * MegaJolt * eMS-Pro
Продажба , конфигуриране , монтаж и настройка
 |
|
|
 |
NeedHead Новобранец

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 11:51 pm Заглавие: |
|
|
Че и аз бих го притиснал тоя ....!  _________________
 |
|
|
 |
Executer Drift error

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 12:01 am Заглавие: |
|
|
Мина през питлейна, но после го пропусна! Избутването на кола която те изпреварва и то точно преди финала според мен е недопустимо!!!!  _________________ The Fun is not a Straight Line!!! |
|
|
 |
Ferjancz

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 9:18 am Заглавие: |
|
|
| sporttech написа: | | alex_matrix написа: | Поршето /Йорг Бергмастер/ играе адски неспортсменски, в последната обиколка още в началото ясно показа, че няма да позволи корвета да го изпревари с всички средства и на финалната права направо си го натика в стената...лекото побутване от корвета при влизането в последния завой е в нормалното за този спорт, и не става ясно дали пък поршето не намали прекалено !!! защото знае че на правата корвета е по бърз и така да убие момента му...това което направи поршето после е гадно, и не е нормално преминава границата на състезание от висок клас
това не е демолишън дерби все пак...битката на нервите и уменията беще страхотна 10те минути, но последните секунди показаха, че Бергмастер не струва, и друг път е губил в последната обиколка явно този път реши, че с цената на всичко няма да се повтори - така печелят губещите  |
....... глупости .... на пича с корвета просто не му издържаха нервите ..... как ще коментираш минаването през изхода на питлейна или това че подпираше поршето на почти всеки завой .....
...... вчера в Бразилия Бътън стоя 10-тина обиколки зад Кобаяши .... да го видя да прави нещо подобно ......
........ по абсолютно същия начин преди няколко години Янакиев младши си вдигна саксото във въздуха , като се опита да се навре между бордюра и пумата на Румен Дунев , който естествено му затваряше вратата ...... |
Абсолютно правилно, и аз да бях с поршето и аз щях да го натикам там , тъпия хамериканец, той през цялото време си играеше на блъскащи колички. Както каза колегата по-горе "каквото повикало такова се обадило Ама нали все пак завърши  _________________
 |
|
|
 |
sporttech Slide Controler

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 9:52 am Заглавие: |
|
|
..... стига бе .... очевидно корвета вървеше повече ..... можеше просто да го излъже , че ще мине от ляво и когато Йорг отвори дясната страна на пистата , да мине от там .... щеше да е чисто и красиво и германеца нямаше да може да направи нищо , защото според повечето правилници , по време на атака има право само на една промяна на траекторията ......
..... карали сте картинг ...... на толкова широка писта , да държиш няколко обиколки машина , която върви повече е много трудно .... _________________ MegaSquirt * MicroSquirt * MegaJolt * eMS-Pro
Продажба , конфигуриране , монтаж и настройка
 |
|
|
 |
Vejita Новобранец

Регистриран на: 08 Яну 2007 Мнения: 23 Местожителство: Sofia/Vienna
|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 6:12 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм на мнение че хубаво го затвори и че се бори до край.ясно е че корвета на пратва е по-бърз и именно заради това не трябваше да го бута на последният завой,а да го издебне и мине.избутвайки го на последният завой - 1во го използва за буфер да спре!,2ро по този начин увеличава ентранс спеед-а на поршето в завоя,обърква му оборотите с една идея и от там нататък е пийс оф кейк да го мине особенно с по-бързата кола!!! и 3то няма логика поршелиста да иска да убива скорст в последниа завой преди финиша като знае че разполага с по-бавната кола.
и аз да съм и аз така щях да го затворя при положение че искам да ме бие на драг рейс и то нечестно с по-бързата кола _________________ N/A |
|
|
 |
exotique Slide Controler

|
Пуснато на: Съб Окт 31, 2009 3:19 am Заглавие: |
|
|
бе въпреки всичко си остава ефекта (уау)от цялата гонка...накрая мисля че всеки би го наврял корвета ..за на географията заради това че бутна поршето в последният завой...тъпото е че двамата загубиха/ _________________
 |
|
|
 |
|